Sunday, 1 April 2012

THANKZ DEAR~

Assalamualaikum...
sedar ke x,aku dah hampir buat keputusan,pilihan aq...aq sendiri keliru sangat2..mak,ayah,kakak,abang,kawan2,terima kasih sebab bantu saya buat keputusan...saya perlukan mereka semua untuk bagi semangat kat diri ni..thankz semua..dulu,masa dapat result spm ni,diri ni longlai sangat2..jatuh tersungkur.kecewa n lemah.tapi,bila difikir balik,semua tu dah lepas sayang..spm masa lalu,dan esok masa depan..Ya Allah,semoga pilihanku ini benar dan tepat..dulu,ingat spm ni,xdapat straight A,x dapat dah nak jadi seorang doktor..tapi,berkat sokongan dan nasihat semua pihak.Yanie,kuatkan diri,tanamkan azam.skor baik2 bile masuk U nanti..kuatkan semangat.biar dapat 4 flat,biar semua orang terkejut.bila dah dapat 4 flat,masih ada peluang nak sambung degree in medic..terima kasih semua..kadang2,x sabar nak melangkah sebagai seorang mahasiswi..tapi,sayu hati bila teringatkan kawan.lepas ni,memang susah nak jumpa balik kowg semua..kuatkan hatiku.ijam,kimi,apih,afiz,awie,susi,iqa,da,atin,adatiqah,nisah,ira,mirah,shaida,ila,kirah,kema,nadia,aina,zuwa,fit,q.tin,lia,sue..budaq2 5 Arif,cun n macho' semuanya..kami budaq sains yang gile2,nakal2,dan sangat2 sporting.entah bila kita dapat sama2 satu kelas..insyaAllah,see u di IPT..doaku selalu mengiringi perjalanan hidup kalian.."best friendsnever have the same nature,they just have best understanding of their diffferences".
.:: BEAUTIFUL REMINDER ::.
1 ● The most selfish one letter word "I"... ► Avoid it
2 ● The most satisfying two-letter word "WE"... ► Use it
3 ● The most poisonous three-letter word "EGO"... ► Kill it
4 ● The most used four-letter word "LOVE"... ► Value it
5 ● The most pleasing five-letter word "SMILE"... ► Keep it
6 ● The fastest spreading six-letter word "RUMOUR"... ► Ignore it
7 ● The hardest working seven-letter word "SUCCESS"... ► Achieve it
8 ● The most enviable eight-letter word "JEALOUSY"... ► Distance it
9 ● The most powerful nine-letter word "KNOWLEDGE"... ► Acquire it

2 comments:

Mia Cadbury said...

gudluck dear ^^, ikot kata hati untuk masa depan :)

MiSz ChOkI2 said...

wokay..insyaAllah..thankz dear..:)
n gud luck 4 your future too...