Thursday, 17 May 2012

HEPY TEACHER'S DAY...

Assalamualaikum..
16 mei 2012,terlambat update..hahax..
i dedicated this to all teachers in this planet,espesially my beloved teacher since tadika,skcb n smkcb..
"Happy Teachers' Day to all teachers. You don't need to official title of a teacher to be called a teacher as teaching comes in many forms and names. You can really be a teacher, lecturer, tutor or a mother, sister, father, brother, friend or just about anybody. As long as you teach something to someone, consciously or unconsciously, even just tiny bit, you still is a teacher. thank you in educating me to become a better person.(to all my beloved teacher from tadika, skcb,smkcb,n my warden too since 2009 n 2011..sory for all my mistakes n pray 4 my success too)"..so,kita layan gambar je la hari ni..malas nak tulis panjang2..hehehe
oke,ni gambar bdq2 kelasku with guru kelas a.k.a cikgu fizik kami..cik Norshuhadah bt.Abdul Hamid.beliau seorang yang penyayang,dan prihatin.cikgu,hati kami tersentuh bila ada satu masa,cikgu menangis kerana kami.im so sorry teacher.
hahahaha,smart x cgu ni?kacak bergaya x?ni la cgu yang sporting gle,cgu shidi...cgu add math kami.cgu ni suka panggil sy ricardo,sebab tu nama fb..haha..n cgu jgk suka sgt2 suruh saya sebut huruf R time bljr,erk,myb i can't speak it properly right..hak9..btw,cgu ni mmg TERBAIIK!
owrite,ni plk cgu BIO kami,cgu Hassan..k,mula2 memang cgu ni syez gile,siap ad peraturan lagi dalam lab2.tapi,lama2,cgu ni la yang aq syg sgt2,boleh buat kawan baik nie..hihihihi..cgu hassan jgk suka ckp "rlex bro"..haha,semuanya sebab cg dengar geng2 aq cakap cmtu..haha..n cgu ni jgk sama ngn cgu shidi,suka sangat suh aq berdiri,baca buku text yg ad banyak huruf R.saje nak kenakan aq lettew..hahaha..tp,xpe..lps ni,xde dah semua tu..:P
oke,ni cgu math aq..teacher Ho..masa mle2 form 4,syez,tcher sgt2 syez..tp,lama2cam biasa,cip boleh wk gurau ag..hehehe..tapi,mesti kene dgn tmpt.tcher jgk seorg guru yang terbaikk,n Alhamdulillah,90% budak kelas aq dapat A sbjek math..:)u alwayz ask me to speak ferrero rocher properly..haha
n ni cgu Azlina a.k.a cgu PJ kami,n jgk cgu yg ajar aq n the geng bola jaring..sampai skunk,aq ingat,saat2 kena lompat bintang,kena tekan tubi n mcm2 lagi la..ni semua kenangan..aq minat gle netball!thankz cgu..
ni plk cgu kimia kami,cgu zamli..cgu selali ikut kami,cgu slalu faham kami,cgu jgk slalu crtew time belajar..cgu trlalu baik smpai sy takut,cgu ada terasa ngn sy.sy kadang2 tidur time cgu mengajar kt dpn.cgu,so sorry..
ni plk cgu bm kami,cgu fauziah..cgu ni pun sporting,time ad kelas petang,suka main nset cgu,ambk gambar kami smua..hehehehe..cgu,terima kasih atas semuanya..:)
gambar ni masa graduasi tahun lps..dengan cgu bi kami,teacher Ros..tcher baik,walaupun kami ada wk salah.kadang2 kami terlalu nakal,sampai ada insan yang terluka..jahatnya kami..we really sorry teacher..
ni ja la dulu..x lupa jgk,cgu hasnan,cgu sejarah kami,ustaz din,cgu pai..cgu2 sekolah rendah yang pernag mengajar,dan semua la..espesially warden asrama,cgu sani,cgu marina,cgu azizi,tcher anisah,cgu liza,en afiq..sorry for all my mistakes,i know,im very2 naughty n a bad girl..:(
syez,16 mei 2012 tak sama dengan 16 mei 2011..tahun ni xde nye sibuk nak prepare macam2 untuk majlis sambutan hari guru.xde nak buat kad gergasi cam tahun lepas.x sangka ye,kita cuma bekas pelajar sekolah tu.papew pun,kita mesti ingat jasa dan pengorbanan beliau.tanpa beliau,kita xkan sampai kat sini.cikgu2 cuma nak kita jadi insan yg berguna,so sama2 kita buktikan..:P
p/s:sedih x dpt g sklh sambut hari guru..nak balik rumah!!!

2 comments:

ShahminNordin said...

tahun nie dah x sambut hari guru... rindu masa dulu2 sambut hari guru kat sekolah

MiSz ChOkI2 said...

aah,xde dh smua tu..blh g skul,smbut hari guru,tp,ttp x sama smbut sbgai stdnt ngn x stdnt..:P