Tuesday, 1 May 2012

JUZ WANNA TO WISH

Assalamualaikum..
beb,memang aqq nak suh kau bce pun ni,kn aq dh ckp smlm.bknnye ctew hantu pun....juz wanna to wish hepy besday bro..SELAMAT HARI LAHIR To MUHAMMAD IQBAL HANIF BIN HASHIM..
aq doakan semoga kau panjang umur n murah rezeki,somaga dapat kejayaan dan kebahagiaan dunia n akhirat,jadi anak yang soleh!aq harap kau hepy2 slalu.may God bless bless u bro..6t next time jmpe la,aq bg kau hadiah,skunk aq rse,ble lh blh jmpe..n ble aq dh ad kerjaya sendiri t,aq bg kau tket g santiago bernebau.yg penting aq dpt tket g stamford bridge.hihihihihi.insyaAllah,dpt..
A besday is a million moments,each holding a promise of fulfillment or ur dreams n accomplishments of some spesial plans n i hope all your dreams come true!n im sure,sweet blessing the day will be yours..your besday is the perfect day to say i care,becoz u will remember me when u certainly make it a big affair n when u do hold a party..i bet u will b the one who would care to make ur spesial day a cosltl affair..so,lastly,i hope u know,that someone likes u,someone thinks about u,someone needs u n one more,someone never ever forgets your birthday..so,let the God decorate each golden ray of the sun reaching u with wishes of success,happiness n prosperity for u~
kejap je masa berlalu kn,dulu bukan men lgi gelak tawa,men sme2 sama2 dalam kelas..sekarang dah xde dh smua tu.aq kenal kau dari form 1 smpai form 5 n sampai skunk n aq harap biarlah smpai bile2..nk dikire2,dlm 5 tahun lebih dah kita kenal.so,banyak benda yang kita sama2 lalui,espesially as a student.aq pun xtau cmne aq boleh kacip ngn kau,myb sebab kau gile kot ..kan?hahaha...dulu,hari2 aq tengok muke blur kau,skunk dh xde dah..kita akn bwk haluan masing2 dah..but,thats not mean kita dah x macam dulu..still kawan right!so,thankz a lot sebab jd kwn aq,mungkin kadang2 aq suke menyakitkan hati kau secara sengaja,tapi tu cuma gurauan..haha..n thankz jgk coz selama ni kau slalu tolong aq lau ad problem,support aq walaupun kadang2 kau support cara salah,n thankz jgk sebab kau dah buat hari2 aq penuh dengan perkara2 yang kadang2 menyakitkan hati tapi hepy bile ingat balek..aq jgk nk mtk maaf lau aq ada wak salah silap,mesti ade r.aq tau kadang2 aq ni hyperactive,so,di luar kawalan,kadang2 myb aq ni annoying kot..biase r,manusia....sory beb..banyak kenangan antara kita ngn member2 yang len....dulu,aq slalu gaduh ngn kau,xpn,kau yg cari psl ngn aq..kau mmg x puas hati a ngn aq..xpe la,lepas ni,dh xde r mcm ni semua.bro,thankz jgk sebab beri tunjuk ajar selama ni,nasihat or sindiran ke semua la yang berkaitan..aq terima.n satu lagi,panggilan yg kau bg kat aq,perhhh,sampai sekarang gune..aq pun x ingat dh cmne kau boleh panggil aq cmtu wei..hahahaaha,tapi,tu la..aq tau,kanak2 ribena,biase r tu op..dulu sama2 kita belajar,pagi petang siang malam muke sama je aq tengok..kadang2 bosan gp ckit.haha,tapi tu r..kenangan.dulu.sekarang,dh xde dah..lepas ni,nk study sme2,xtau la bila..dh la lain2 hala dh.terima kasih sebab kau wak hidup aq x bosan,kadang2 mungkin tekanan darah aq meningkat layan perangai kau ngn yang len yg suke kenakan aq..
dalam masa lebih 5 tahun aq kenal kau ni,aq tau,mungkin aq x boleh  nk jadi seorang kawan yg baik,tapi aq cuba nak jadi sahabat yang terbaik.mungkin jgk aq selalu kacaw hidup kau tapi tu sebab aq bosan.mungkin jgk aq ad buat kau naik angin ke ape,tapi memang x berniat pun nak buat mood kau hilang.mungkin jgk aq bukan seorang pendengar setia,tapi aq cuba untuk jaga persahabatan ini supaya kekal.mungkin jgk aq pernah marah2 kau,naik angin ke,lps semua kt kau,tapi x bermakna aq x hargai kau.aq anggap kau kawan aq la sebab tu aq boleh lepas marah aq kt kau..hahahaha..thankz jgk sebab sudi kongsi suka duka ngn aq.kadang2,bila kau senyap je kt sekolah,aq pelik la plk..bukan pe,biasa ade je pengacau,penyibuk dalam hidup aq..tapi,bile kau sakit ke,kau badmood ke,syez,aq bosan xde org nk ajak gaduh.halalkan semua ilmu2 yang pernah kau bg kat aq,papew benda pun yg aq pernah ambk dari kau..:P. thankz jgk sebab kau banyak share  sal bola sepak ngn aq..kita tengok bola,n try kita ambk contoh..bola sepak,22 orang yang berebut2 bola tu tengah padang,x kira la cmne kuat sekalipun defend tu,tapi dyeorg ttp nk rembat!like our life,kita letakkan satu matlamat,matlamat tu ibaratkan sebiji bola.kita nak genggam matlamat tu daripada terlepas ke tangan orang lain..so,walau seberat manepun,sesusah manepun,try,try n try to get it!insyaAllah,everything will be yours.. aq  tau kau boleh,aq tau kau kuat n aq tau kau boleh capai apa yag kau nak satu hari nanti.boleh aq cakapkan kt sini,kau memang super awesome!
x lama lagi,kita akan sambung belajar..mulalah perjalanan kita sebagai seorang mahasiswi.dunia kat luar lebih banyak cabaran.kadang2 aq terfikir jgk,bila kita dah belajar t,kau ingat x lagi kt aq erk...hahaha..ye la,lepas ni,ntah bila boleh jumpa,aq fly to 'overseas' dh..btw,aq tetap doakan kejayaan kau.bila kau dh berjaya nanti,dah capai cita2,dah jadi usahawan,kau jangan lupe kt aq.walaupun kau dah ramai kawan,jangan lupe aq ye..n jgk,bila kau nak kawen 6t,jangan lupe jemput aq..hak3..aq nak la tau jgk spe la yang bertuah lembutkan hati kau tu..haha..walaupun lepas ni kau dah jumpa macam2 kawan kat luar tu,aq harap kau still ingat aq lagi,our frenship.papew pun,aq selalu doakan kebahagiaan dan kejayaan kau dunia n akhirat..kau telah mengajar aq banyak perkara dalam dunia persahabatn.jatuh,bangun,susah,senag seorang kawan.semalam adalah kenangan,hari ini adalah realiti n esok adalah masa depan.ingat,kita ada tanggungjawab,bahagiakan parents kita.jadi anak yang soleh.
aq rasa dah panjang sangat la aq tulis..aq buat ni khas untuk kau bace,biar jadi kenangan sampai bila2,biar kau selalu ingat.hihihihi..:)kat sini je boleh aq tulis panjang2..lau msg,xtau ble boleh ciap.sekali lagi aq cakap,lepas ni,lau kau ada papew nk share,kau bgtau aq..aq slalu ada belakang kau,aq support kau slalu.n janji dengan aq,jaga persahabatan kita ni sampai bila2..kenangan2 kita semua tu,lipat2,letak dalam kotak.panjang umur,ada peluang,kita jmpe kt overseas yew..hohohoho..aq sangat2 hargai pertemuan ini.setiap pertemuan ada perpisahan n aq sangat2 hargai kerana berpeluang kenal dengan kau .send my regards to your parents..akhir kata,jaga diri,jaga iman..Wassalam..

2 comments:

Black Jeepsu said...

panjang nya~ uhhhh~ :)

MiSz ChOkI2 said...

hahahaha..skali setahun je blh pnjg cmni..:P