Thursday, 21 June 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER BLOG

Assalamualaikum..
malam2 ni,ada masa lagi nak join segmen...sambil2 tu,boleh la kita bw sama2 ye geng!ngeee~
sambil2 tu,dapatlah kita tambah kenalan sama2..ok,perkenalkan diri anda..haha..intro2..oh yeah,spe2 nak join,jom lah ramai2 sebelum terlambat...jemput singgah kat blog Cik Purple..
ok,eh2..ada satu nak bgtau semua orang..FAKTA!seseorang yang gemar memakai pakaian warna ungu atau purple akan kelihatan menawan!syez tak tipu,cgu fizik saya cakap..n saya rasa tepat sekali..thats why i love purple..hahahaha..:P

7 comments:

~PILOT LOVER~ said...

hye naz dari segmen yg sama...done follow awak... singgah kat blog naz and follow ye ^_^ salam kenal http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

miss yanie said...

@~PILOT LOVER~
alrite..btw,thankz yew..:P

akima_abdullah said...

Hai,dah follow awak,jom follow kita balik. :)
http://lovelyakima154.blogspot.com/

Cik Bam said...

dtg dari segmen yang sama. done follow:) jom singgah blog cik bam :D
http://jomkitabebel.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

cikeyrah said...

Dari segmen yg same

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Done Follow ;)

wan niahix said...

singgah dari segmen yg sama....

"keep smiling"
^_^

-Wan NIahix-

I.E.L.A said...

da follow sini... sye dari segmen yg same... salam perkenalan.... jemput la singgah n follow blog sye k..

http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html