Wednesday, 20 June 2012

SEGMEN:MY BFF

Assalamualaikum...
jom kita join segmen ni ramai2 yew!kasi gempak gtu..hahaha..*klik je banner atas tu yew..
sebut je bff,mesti ramai yang teruja..kan2?haha.ye lah,hidup sunyi tanpa insan bergelar sahabat sejati..
so,saya perkenalkan bff saya..actually ramai tau..tapi,saya perkenalkan 3 orang terlebih dahulu..hehehe..
ha,mesti orang ingat saya budaq sekolah lagi..hahaha..gambar ni masa tahun lepas lor,baru form 5..jadi,nampaklah perangai kami macam kanak2 ribena..hax3..dari kiri Azri,Hisyam n Afiq..masing2 ada karenah tersendiri.nakal2,jahat pun ada la sikit.Azri sape tak kenal dia dengan rapat,mungkin akan cakap yang dia ni suka pentingkan diri sendiri dan sensitif..tapi,bila saya kenal dia betul2,dia senang nak minta tolong.dia akan faham kita bila kita cuba faham dia.dan kita sebagai kawan,mesti selalu support dia andai dia terjatuh..Hisyam plk,first time dia pindah sekolah sama,ada jgk rasa,mamat ni cam sombong jer..nak dengar suara pun,punyalah susah giler..last2,kteorang masuk speech choir sama2,jadi rapat..then,barulah tau yang mamat ni pun banyak mulut jgk..dengan orang yang dia tak kenal jer dia nampak senyap..lasltly,Afiq..syez,syok gile ada kawan cam afiq..dialah sahabat,kawan dan teman..okey..sangat2 sporting n afiq terror add math tau..jadi,lagi senang nak study papew ngn dia tahun lepas..afiq ni nakal gile..tengok sini..
habis tempat cari dia,last2 ada atas pokok..memang sengal la masa nie..haha..papew pun terbaiik!
oke,mesti kowg tertanya2,bff perempuan xde kew?hihihi.saya ada..tapi,setiap kali post entry,mesti pasal bff girls..so,kali ni spesial sikit,saya nak promote bff laki plk..hakhakhak..papew pun tak penting lelaki ke perempuan,yang penting,hidup ni happy dengan adanya BFF seperti mereka..
alrite,cerita sini,habis sini..salam ceria!!!
saya nak tag bff saya..

9 comments:

Kesuma Angsana said...

memory ngan kawan2 xkan leh lupa sampai bila2 kan.. update lg ye citer since dh follow u

Sally Samsaiman said...

hai ! thanks join...hihihi...sally pon ramai kwn laki dr ppuan...nisbah 1 ppuan 20 laki...kesian kan ?

hihihi...nway ! Good Luck ! =)

miss yanie said...

kesumaa:yup,btul3..alwayz in my mind..btw,thankz geng!
Sally:hahaha,btul2..syokkn ad bff laki..hax3..tq yew..:P

imantizz_truper said...

bff lelaki? err....suami saya nanti ja lah bff saya...hahahaha....salam ukhuwah...dari segmen yg sama..

ATIQAH said...

singgah dari segmen sama http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

miss yanie said...

@imantizz_truper
hihihi..bgus2...salam ukhwah jgk dri sy...:P

miss yanie said...

@ATIQAH
thankz yew..slmt brknln..:P

Cik Amal said...

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

saya join jugak
good luck ok
btw, saya follow sini

Cik Amal said...

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

saya join jugak
good luck ok
btw, saya follow sini