Saturday, 9 June 2012

Segmen:up kan follower bawah 700 by ZATI

Assalamualaikum..peace!
ececece,hari ni rasa mood nak buat kerja gile2 jer..myb sebab mood hepy gle kot hari ni..syez,hepy sgt2..x sabar nak balik jumap family!ok,ni first time tau sy join segmen ni..ntah,xde krje la sgt..so,buat2 rajin update..hahahha...dah nampak title tu kn,nampak sgt blogku ini kurang kasih sayang..kesian kamoo..hahaha..nk wk cmne,tuannya orang yang celik it la sgt..haha..follower?hikhikhik,baru 297 yang sangat2 awesome gtu..hahaha..tp,btul kata org,follower ramai ke tak,tolak tepi..yang penting,ad follower yang baik hati singgah teratak simple kte ni kn..hahaha..ok,tu je la..buat semua,salam sayang,salam ceria!nak join,jom2 join ramai2 kat SINI..

7 comments:

aqyla iglesias said...

Saya dari segmen yang sama , done follow awak . Nice blog dan jangan lupa follow balik ye . Thank you . :)

http://bileakustartmembebel.blogspot.com/2012/06/klik-sini-untuk-join-hye-and.html

MiSz ChOkI2 said...

alrite dear..:P.btw,tq yew!

Al Kisah said...

dr segmen sama

Anzulna said...

hi yanie, how are u. dr segmen yg same, singgah n follow :) jemput singgah to my blog too~ http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-up-kan-follower-bawah-700-by.html

miss yanie said...

Alkisah:oh yeah..haha..salam perkenalan bro..
Anzulna:hyep2..alrite,sy dh pn terjah blog kamoo ngn fllow2 skali...peace yew!

miss yanie said...

Alkisah:oh yeah..haha..salam perkenalan bro..
Anzulna:hyep2..alrite,sy dh pn terjah blog kamoo ngn fllow2 skali...peace yew!

zatidiaryy said...

thanks join.. done follow.. searai peserta > http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-up-kan-follower.html