Monday, 2 July 2012

IN THE END...:P

Assalamualaikum...
bila girls cakap sal bola..macam2 ada,tapi sejujurnya aku tak suka bila dia tak tau pasal bola,tapi buat2 tau ...sebab baru2 ni kita dah ada salah seorang girl ni,duk post kat wall tntg game spain vs portugal dan akhirnya disebabkan kurang pengetahuan tentang apa yang dia post,masak la kena serang dengan warga2 facebook,tak kira laki ke perempuan.tak percaya?kalau kowg ikut perkembangan semasa,mesti ada yang tau..bayangan friends dri x sampai 1K,naik mendadak sampai 4699 dalam masa 4 hari..gempak kan?hahaha..ok,xnak mention nama sape2,lau kowg tau,diam2 sudah la yew..hehehe..ok,abaikan tentang ni..
semalam,mesti rumah kowg gempak kan?mesti kedai mamak riuh kan?mesti dataran2 kat daerah kowg meriah kan?hanya kerana euro dan euro..4 tahun sekali..mungkin ramai yang layan bola ni tak kira umur..hahaha


Debat antara italy vs Spain..syez,x sangka aq spain boleh menang,lagi2 dengan pesta gol 4-0..ikut rekod,memang lebih pada itali..tapi,aq xnak ulas panjang2,tapi yang penting sekarang ni,sangat2 puas hati spain menang..pengubat kecewa aq bila tengok england tewas penalti dengan itali..aiiyyaa..maknanya,habis euro,so lepsa ni aq x perlu lah nak stay up malam depan tv,lepas ni stay up malam2 depan buku la plk yew..hahaha..papew pun,buat member2 aku semua,chaiyok2!cerita euro kita dah habis..espesially wak susi,Apih dan Iqbal..sayang kowg weh!aq x tau kat U nanti,dapat ke tak kawan yang sama gile cam kowg semua..at least,aq dapat jadikan euro 2012 kenangan aq di kemaman sebelum aq merantau di perak.sekian..:)

1 comments:

Kesuma Angsana said...

mmng x follow citer bola... apapun suka spain menang hehehe