Thursday, 12 July 2012

LAST DAY WITH FRENZ..:(

Assalamualaikum...
actually,malam ni layan lagu sedih ckit yew...:(
malam td,kuar ngn member2,lepak kedai makan..kecoh kedai tu boleh kt kteorg smua..kahkahkah...katanya,yanie kan nak g jauh,jom la lepak malam ni.last dah nak jumpa..sedihnya melalui hari perpisahan ni,bangganya ada kawan macam kowg semua!lepak2 kat kedai makan,aku blanje la kowg semua..hahaha,nak g jauh kan...pastu masuk sekolah jap,hantar udin ngn zery kat hostel.dyeorg ckp,sebelum aku pergi,nak tinggal la kenangan manis untuk aku..last2,kena baling ngn tepung!u know,bukan tepung gandum,tapi tepung jagung!!!Werkk,susah gle nak hilang budak weh..sabar je la..habis tudung,baju,seluar n skali ngn moto aku mandi tepung..
terus cancel plan nak lepak kat astaka..eeiiii,mmg sengal la awk2 ni..balik rumah sorg diri naik moto,takut giler beb sebab ira xnak balik lgi,nak lepak astaka dlu..aq terpaksa balik sebab semua baju n seluar aku dah mandi tepung..jatuh standart weh..kahkahkah..balik2,tengah2 malam,kena basuh moto!!!aq x basuh sangat pun,sembur kuat2,hilang la tu..kahkahkah...
ok,esok aku fly to KL..hari sabtu aq fly to perak..so,org2 perak,sambutlah kedatanganku..huahahaha..aq tetap sayang TERENGGANU!!!oke,doakan perjalanan kami semua selamat pergi dan balik.Amin..
jom layan lagu doa perpisahan..sebak,sedih..macam2 perasaan ada..:(

2 comments:

Kesuma Angsana said...

simpan je kenangan dgn kawan2 dihati!

miss yanie said...

aah..mmg smpn ketat2..mmg plng sweet yg xkn prnh jmpe kt tmpt len..:)