Tuesday, 3 July 2012

SOMETIME I MISS U BRO...:(

Assalamualaikum..
lagi 2 minggu aku nak fly..bal,aq nak sangat2 jumpa kau..syez,aq rindu kau sngat2 bro..4 bulan tak jumpa kau,aq rindu..bila kau hantar msg cakap rindu aku,rindu kenangan2 hostel kita,terharu giler aq kau pun rindu aku.nak nangis weh lau aq pergi tak sempat nak jumpa kau.
kau tau tak,aq pernah terasa dengan kau sebab kau x layan aku.uhukhuk..syez,aku pernah terfikir nak jauhkan diri aku dari kau dan biarkan kau bebas dengan ehem2..tapi tak boleh.kalau aq tak layan kau,mesti budaq kelas akan tanya kenapa?gaduh ke?kahkahkah..
bro,aq rindu kau la.lama giler x tengok muke kau,x gaduh ngan kau.aq rindu kenangan kita.x caye la plk,dah besar kan kita.masing2 dah ada haluan.nak nangis tinggalkan zaman sekolah!adik2,lau kowg masih sekolah,belajar rajin2 tau.nanti boleh masuk U sama2 ngn partner kowg..hahaha..sweet kan?so,good luck ye smua..ingat tau,belajar rajin2,masuk U pun sama2...hehehe
Iqbal,aq kenal dia 5 tahun lebih.aq sayang dia macam aku sayang abang 2 aku..sebab dia cool,walaupun kadang2 dia pernah marah aku.syez,aq pernah gaduh ngn dia smpai seminggu kteorg x tegur..hahaha..aku sedih bile dia x datang sekolah,sakit ke apa.ada la tahun lepas,aq x dtg sklh 3 hari sebab demam.tup tup,masuk kelas,aq dapat tau yang dia nak tukar kelas!sedih kot sebab dia x bgtau aq papew pn..aq sedih la lepas ni dah xde la kawan nak men bola sama2..haha..
aku akn hepy bila kau ingat besday aku..kau wish pun  xpe la asal kau ingat.aq hepy ble kau share something dengan aku.aku rasa mcm boleh dipercayai..n aq bahagia bila kau panggil aq dengan nama aku sendiri!bukan dengan nama2 yang kau slalu panggil tu..nampak sweet gtu..hahaha
papew pn beb,aq doakan kau berjaya dunia dan akhirat..semoga persahabatn kita kekal buat selamanya.akhir kata,aq sayang kau bro walaupun kadang2 aq benci kau.syez,aq sayang kau..

2 comments:

Kesuma Angsana said...

kalau kita sayang seseorang itu doakan saja kebahagian dia yek! .. ni kes benci tp rindu !

miss yanie said...

hahahaha..yup,lepaskn dia..masing2 nk kjr cita2..hahaha
mmg bnci gler mamat ni tp syez rndu gle kt dye..hahaha