Monday, 2 July 2012

MY LIFE..:p

Assalamualaikum...
first of all,its about anatomy..pray for me to understand this chapter easily..and also physiology and behavior science!!!i had to review all about it for my first year..hahaha,cool kan?sangat2 cool..wtlex..Actually bukan chapter ni jer,ada la dalam 9 subjek lagi,but i think this is a few of killer subject that can kill me if i just take it easy..kahkahkah..normal kan belajar BIO n kowang akan rasa bahagia,bahagia kalau kowg enjoy dengan subjek ni..Trust me..:)
10 hari lagi nak tinggalkan terengganu..syez,xnak!!!selama ni aku ingat perak dekat..ok,salah 100%!8 jam!hahaha,cun tak???dah nampak kat sini aku dah x boleh nak balik rumah 2 minggu skali macam aku buat masa form 5..sebulan skali?tu pun nasib baik..aq akan rindukan suasana kat sini.haha..dah2..b strong!kan dah pandai berdikari..eh2,tadi ada mamat ni cakap aku fikir tak matang!syez,terasa gile weh..orang cakap aku x matang..say no!u dont know,so shut up..ok,tq..
3 bulan aku kat KL mengajar aku banyak perkara.aku yang dulu malas gile nak masak2,tapi kt KL aq kena masak,kalau tak..lapar.ye,aq dah pandai masak..hahaha,give me five dear!chill bro!semua kerja aku buat sendiri,rumah tu macam rumah aku walaupun kenyataannya tu rumah abang aku dan isterinya..hahaha..
and now,always remember all about you..just take care of yourself and be a good boy yeah...i hope,everything will be fine one day..
p/s:doakan semua urusanku berjalan dengan lancar ye..:P..salam sayang..

2 comments:

CikMai said...

akak blajar microbiology.kamu blaja subjek nie? serius best :)

miss yanie said...

ouh,mikro pn best..tp,xde dlm sillibus lgi stakat ni..myb msuk thun ke 2 kot..hehehe...papew pn,gud luck untk akaq yew!!!peace..