Wednesday, 29 February 2012

EPISOD TAHUN LOMPAT

Assalamualaikum..
oppsss,u see the title right?hohoho...suspen je entry ni,tp nothing y pelik pun..haha...hari ni,29/2/12..myb tarikh yang bertuah buatku n keluarga...hahaha,pagi td,abang long sy col,dye cakap,my sis in law dah selamat lahirkan baby...wah,hepy gtu...sy jadi aunty lor..wakakaka,sory syg,aunty awk macam budaq2 lgi..haha..n lagi gembira bila dapat tau yang dyeorg dapat baby girl..wowhoho,sebab sebelum nie,scan kt hospital swasta dh 2 kali,n msing2 ckp baby boy..my sis sedih ,sebab memang dia mengharapkan baby girl...dia nak sangat coz sebelum nie,3 orang anknya,semuanya lelaki...tapi,ni la kn...berkat doa semua orang,akhirnya kaq sy dapat baby girl..Alhamdulillah..im sure n really sure,my sis n his husband la org y paling gembira hari nie...bertuah nye awak baby comel...huhuhu...tapi,sy x tengok lagi baby baru ni,lps test kereta 6t,bru sy ngn fmly gi KL...wow,x sabar dh nie nk pergi...haha..tapi,kesian plk,baby2 yang lahir hari ni,hanya sambut hari lahir 4 tahun sekali...kan3..tapi,xpe..bertuah sangat2..Thankz to God...sekarang nie,sy dah ad 6 orang anak sdre..haha..byk x..hihihihi....Muhammad Thaqif Furqan bin Mahadi,Muhammad Danish Furqan bin Mahadi,Muhammad Darwisy Furqan bin Mahadi n sorang lagi x tau lagi nama pe baby girl nie,y ni la yang baru lahir..huhu..next,Nur Atiyah Syawalni binti Marzuki,Nur Anisya Ramadhani binti Marzuki...semoga anak-anak buahku menjadi anak yang soleh n solehah...Amin...
Ni la yang saya maksudkan episod Tahun Lompat bagi sy...hahaha..sejarah yang hanya 4 tahun sekali...salam semanis coklat dariku..:)
p/s:meninggu sinar buat hari esok..yez,test kete postpone ke 12/3/12..haha..hepy gle..btw,pray 4 me to pass mu test k..:P

5 comments:

KuuSyafiqah(FS) said...

thank to God.
doa dimakbulkan.
thniah sbb dpt ank sdre bru.
hehe. :)

MiSz ChOkI2 said...

hehhehe..yup3...
btw,thankz dear..hohoho..:P

Anonymous said...

aik,dpt ank dre bru ke...
wa,thniah ye sis...

wanabee said...

uih ! siap ingat lagi nama anak2 sedara . hebat . :)

MiSz ChOkI2 said...

hahaha..bese la sis...nk jd mk sdre yg prihatin..ce wah..hohoho..:P